Provincie Gelderland – ontheffing bouw- en slooplawaai – W.Z21.101061.01 – Hollandiaweg 11 te Nijmegen

 

Gedeputeerde Staten van Gelderland maken bekend dat zij een ontheffing hebben verleend ingevolge artikel 8.3, derde lid van het Bouwbesluit voor het veroorzaken van bouw- en slooplawaai in verband met de sloopwerkzaamheden van de Centrale Gelderland, Hollandiaweg 11 te Nijmegen.

Besluitdatum: 11 februari 2021

Verzenddatum: 11 februari 2021

 

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na bekendmaking.

Bezwaarmogelijkheid

Binnen 6 weken na het bekendmaken van dit besluit, kan een belanghebbende een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift moet worden gezonden aan het college van Gedeputeerde Staten van Gelderland, postbus 9090, 6800 GX Arnhem.

Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en moet ten minste bevatten:

De naam en het adres (inclusief postcode) van de indiener;

De dagtekening (datum waarop het bezwaarschrift is geschreven);

De omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht (met vermelding van het zaaknummer en de datum van het besluit);

De gronden (motivering) van het bezwaar.

Het bezwaarschrift kan ook electronisch ingediend worden via de website www.portaalrechtsbescherming.nl .

Voorlopige voorziening

Als tegen het besluit bezwaar is gemaakt, kan de Voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland op verzoek een voorlopige voorziening treffen bij spoedeisende kwesties, als de betrokken belangen dat vereisen.

Het postadres van de rechtbank is: Rechtbank Gelderland, team bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM Arnhem. De rechter beoordeelt het verzoek en doet vervolgens uitspraak. Bij het verzoek moet een afschrift van het bezwaarschrift worden meegestuurd.

Het verzoek kan ook digitaal worden ingediend via het digitaal loket op loket.rechtspraak.nl. Hiervoor moet u gebruik maken van DigiD. Advocaten en gemachtigden namens een bedrijf of een organisatie kunnen hier geen gebruik van maken. Voor het behandelen van een verzoek om voorlopige voorziening moeten griffierechten worden betaald. Zie voor meer informatie www.rechtspraak.nl . De rechtbank Gelderland kan ook worden gebeld: telefoonnummer 088-361 2000.

 

Wilt u meer weten?

Bel Omgevingsdienst Regio Nijmegen, telefoonnummer (024) 751 77 00.

Naar boven