Regeling van Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Brabant van 30 november 2021 tot wijziging van de Subsidieregeling provinciaal milieu- en waterplan Noord-Brabant in verband met de verlenging van de uitvoeringstermijn (Achttiende wijziging Subsidieregeling provinciaal milieu- en waterplan Noord-Brabant)

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant;

 

Gelet op artikel 2 van de Algemene subsidieverordening Noord-Brabant;

 

Overwegende dat het wenselijk is de Subsidieregeling provinciaal milieu- en waterplan Noord-Brabant te wijzigen in verband met het toevoegen van de mogelijkheid tot het verlengen van de uitvoeringstermijn in de paragrafen een en tien van die subsidieregeling;

 

Besluiten vast te stellen de volgende regeling:

Artikel I Wijziging Subsidieregeling provinciaal milieu- en waterplan Noord-Brabant

De Subsidieregeling provinciaal milieu- en waterplan Noord-Brabant wordt als volgt gewijzigd:

 

  • A.

     

In artikel 1.12 wordt, onder vernummering van het tweede lid tot het derde lid, een lid ingevoegd, luidende:

  • 2.

    Indien een project als bedoeld in artikel 1.4, onder a tot en met d, wegens onvoorziene omstandigheden niet kan worden afgerond binnen de termijn, genoemd in het eerste lid, onder c, en de subsidieontvanger verlenging van die termijn wenselijk acht, kan hij uiterlijk de dag voor het verstrijken van die termijn schriftelijk een gemotiveerd verzoek indienen bij Gedeputeerde Staten tot verlenging tot uiterlijk 31 december 2022.

  • B.

     

Artikel 10.13 wordt als volgt gewijzigd:

  • 1.

    Voor de tekst wordt de aanduiding “1.” geplaatst;

  • 2.

    Er wordt een lid toegevoegd, luidende:

    2. Indien het project wegens onvoorziene omstandigheden niet kan worden afgerond binnen de termijn, genoemd onder a, en de subsidieontvanger verlenging van die termijn wenselijk acht, kan hij uiterlijk de dag voor het verstrijken van die termijn schriftelijk een gemotiveerd verzoek indienen bij Gedeputeerde Staten tot verlenging tot uiterlijk 31 december 2023.

Artikel II Inwerkingtreding

Deze regeling treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van het Provinciaal Blad waarin zij wordt geplaatst.

’s-Hertogenbosch, 30 november 2021

Gedeputeerde Staten voornoemd,

de voorzitter,

mr. I.R. Adema

de secretaris,

drs. M.J.A. van Bijnen MBA

Toelichting behorende bij de Achttiende wijziging Subsidieregeling provinciaal milieu- en waterplan Noord-Brabant

Deze wijziging ziet op het toevoegen van een verlengingsmogelijkheid van de uitvoeringstermijn van de projecten in de paragrafen 1 en 10 van de Subsidieregeling provinciaal milieu—en waterplan Noord-Brabant tot respectievelijk 31 december 2022 en 31 december 2023. Op deze wijze kan worden geborgd dat de projecten worden gerealiseerd.

 

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant,

 

de voorzitter,

mr. I.R. Adema

 

de secretaris,

drs. M.J.A. van Bijnen MBA

 

Naar boven