Kennisgeving weigering ontbrandingstoestemming aan Caffero GmbH te Berlicum voor de Kleine Rietplas te Emmen

 

Gedeputeerde Staten van Drenthe hebben een aanvraag voor een ontbrandingstoestemming ingevolge het Vuurwerkbesluit ontvangen van Caffero GmbH te Berlicum. De aanvraag betreft een vuurwerkevenement bij de Kleine Rietplas in Emmen. De ontbranding was voorzien op 31 december 2021 tussen 17.00 uur en 21.00 uur. De opbouw van het vuurwerk was gepland op 31 december vanaf 05.00 uur.

 

Gedeputeerde Staten van Drenthe maken bekend dat zij in het kader van het vuurwerkbesluit de aanvraag om ontbrandingstoestemming weigeren.

 

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 9 december 2021 gedurende zes weken voor eenieder als volgt ter inzage:

- bij de gemeente Emmen: in het Klant Contact Centrum van het gemeentehuis Emmen,

Raadhuisplein 1 te Emmen. Het centrum is op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 16.30 uur;

- bij de provincie Drenthe, Westerbrink 1 te Assen op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur.

De kennisgeving van het besluit vindt plaats op www.officielebekendmakingen.nl. Daarnaast kunt u de informatie ook vinden in het lokale huis-aan-huisblad en op de website van de provincie Drenthe.

 

Gedurende deze termijn is het voor belanghebbenden mogelijk tegen dit besluit bezwaar in te dienen bij het college van Gedeputeerde Staten van Drenthe, Postbus 122, 9400 AC Assen.

Desgewenst kan ook mondeling toelichting op de stukken worden verkregen. Daarvoor kan men telefonisch een afspraak maken met de Regionale Uitvoeringsdienst Drenthe, telefoonnummer 0800-9102.

 

Informatie

Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met de Regionale Uitvoeringsdienst Drenthe, telefoonnummer 0800-9102.

 

 

 

Naar boven