Provincie Limburg, besluit Wet bodembescherming, Mijnweg 1 (Chemelot-DSM-terrein), Geleen, LI188300046

Gedeputeerde Staten van Limburg maken bekend dat zij zijn overgegaan tot een ambtshalve wijziging van de op 19 maart 1996 vastgestelde beschikking ernst en urgentie, thans genaamd ernst en spoed. De wijziging omvat het opnemen van de verontreiniging of dreigende verontreiniging afkomstig van twee voormalige stortlocaties (de Katberging en de Mauritsdeponie) binnen het geval van de beschikking ernst en spoed van 19 maart 1996.

Locatie: Mijnweg 1 (Chemelot-DSM-terrein) te Geleen.

Datum besluit: 2 november 2021 Projectcode: LI188300046

 Inzage

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen voor een ieder ter inzage van 8 december 2021 november 2021 t/m 19 januari 2022. Vanwege de maatregelen ter beperking van verspreiding van het Corona-virus, zullen de stukken niet als papieren versie ter inzage liggen. Ze kunnen in digitale vorm worden opgevraagd door een email te sturen naar tn.flapper@prvlimburg.nl of naar mg.stienstra@prvlimburg.nl.

Rechtsbescherming 

Als dit besluit uw belang rechtstreeks raakt en u het met de dit besluit niet eens bent, kunt u, tegen betaling van de verschuldigde griffierechten, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Ook niet-belanghebbenden kunnen beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State instellen, mits zij een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit. U moet dan binnen zes weken na de dag waarop dit besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen. Op deze procedure is de Algemene wet bestuursrecht van toepassing. Het beroepschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten: de naam en het adres van de indiener; de datum; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht alsmede de redenen van het beroep (motivering). Het beroepschrift moet worden gericht aan: Raad van State; Afdeling bestuursrechtspraak; Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u een beroepschrift heeft ingediend, dan kunt u tevens de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de internetpagina van de Raad van State, www.raadvanstate.nl. Klik op ‘ONZE WERKWIJZE’. Klik op ‘Bestuursrechtspraak’.

Informatie Vergunningen, Toezicht en Handhaving, tel. 06-21836004 of 06-46195467.

 

 

Naar boven