Ontwerpbesluit voor het oprichten van een demonstratiefabriek voor de productie van FDCA op het industrieterrein Oosterhorn op de locatie met kadastrale sectie O, nummer 1022 te Delfzijl

Gedeputeerde Staten van Groningen maken bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), aan

Avantium Renewable Polymers B.V. voor het oprichten van een demonstratiefabriek voor de productie van FDCA op het industrieterrein Oosterhorn op de locatie met kadastrale sectie O, nummer 1022 te Delfzijl.

Inzage

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken, waaronder een Milieueffectrapport liggen vanaf dag na publicatie tot en met 6 weken later ter inzage in het provinciehuis Groningen en in het gemeentehuis van de gemeente Eemsdelta.

Zienswijzen

Tijdens de terinzagelegging kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze geven over dit ontwerpbesluit. Een schriftelijke zienswijze kun u sturen aan het college van Gedeputeerde Staten. Voor het geven van een mondelinge zienswijze vragen wij u om minimaal een week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken bij de provincie Groningen, Sint Jansstraat 4 te Groningen, telefoonnummer (050) 316 49 11.

Informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de provincie Groningen, St Jansstraat 4, 9712 JN Groningen, telefoonnummer (050) 316 49 11.

Naar boven