Ontwerpbesluit voor de activiteit 'milieu' van Delesto B.V., Oosterhorn 4 te Farmsum

Het college van Gedeputeerde Staten van de provincie Groningen maakt bekend dat zij voornemens zijn de omgevingsvergunning voor de activiteit 'milieu' van Delesto B.V., Oosterhorn 4 te Farmsum ambtshalve te wijzigen of in te trekken.

Inzage

Dit betekent dat wij een ontwerpbesluit ter inzage moeten leggen. Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen vanaf dag na publicatie tot en met 6 weken later ter inzage bij:

  • -

    het provinciehuis te Groningen, Sint Jansstraat 4, 9712 JN Groningen;

  • -

    het gemeentehuis van de gemeente Eemsdelta.

Zienswijzen

Tijdens de terinzagelegging kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze geven over dit ontwerpbesluit. Een schriftelijke zienswijze kun u sturen aan het college van Gedeputeerde Staten van de provincie Groningen, Postbus 610, 9700 AP Groningen. Voor het geven van een mondelinge zienswijze vragen wij u om minimaal een week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken met de provincie Groningen, Sint Jansstraat 4, 9712 JN Groningen, telefoonnummer (050) 316 49 11.

Beroep

Een beroepschrift tegen de definitieve omgevingsvergunning kunt u te zijner tijd alleen indienen als u in de zin van artikel 1.2, lid 1 van de algemene wet bestuursrecht een zienswijze heeft ingebracht tegen het ontwerpbesluit omgevingsvergunning of u kunt aantonen dat u daartoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest.

Informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de provincie Groningen, St Jansstraat 4, 9712 JN Groningen, telefoonnummer (050) 316 49 11.

Naar boven