Terinzagelegging ontwerpbesluit Wet natuurbescherming voor het onderdeel gebiedsbescherming – De Mars 14 7742 PE Coevorden

Gedeputeerde Staten van Drenthe leggen een ontwerpbesluit ter inzage omdat zij voornemens zijn om een vergunning en de tenaamstelling van de vergunning, op grond van de Wet natuurbescherming, te wijzigen voor:

het in werking hebben van een biogasinstallatie, De Mars 14, 7742 PE Coevorden.

U kunt het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken gedurende zes weken vanaf publicatiedatum digitaal inzien. Klik op de link 'Bekijk documenten’ om de documenten te bekijken.

Eenieder kan tot en met zes weken vanaf publicatiedatum schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Schriftelijk kunt u uw zienswijze indienen bij het college van Gedeputeerde Staten van Drenthe, Postbus 122, 9400 AC Assen of u kunt de ondertekende brief digitaal versturen naar vth@drenthe.nl. Als u binnen de gestelde termijn mondeling een zienswijze wilt indienen, dient u daarvoor tijdig een verzoek in te dienen bij vth@drenthe.nl of telefonisch contact op te nemen met ons Klant Contact Centrum, telefoonnummer (0592) 36 55 55.

 

 

Naar boven