Besluit op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor een reguliere procedure voor Kruisveld Drenthe B.V., Dreef 1 te Tweede Exloërmond

 

Gedeputeerde staten van Drenthe maken bekend dat een vergunning voor het bouwen van twee waterbassins/silo’s en keerwanden van legioblokken op 23 november 2021 van rechtswege verleend is.

 

Bezwaar en beroep

Belanghebbenden kunnen vanaf 24 november 2021 tegen dit besluit bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar zich richt en de gronden van het bezwaar. Het bezwaarschrift dient te worden gericht aan het college van Gedeputeerde Staten van Drenthe, Postbus 122, 9400 AC Assen.

 

Terinzagelegging

U kunt de aanvraag en bijbehorende stukken gedurende 6 weken inzien vanaf 24 november 2021:

- bij de gemeente Borger-Odoorn, in het gemeentehuis van Exloo (Klantcontactcentrum, cluster Omgeving), tijdens de openingsuren of na telefonische afspraak (14 0591);

- bij de provincie Drenthe, bezoekadres Westerbrink 1 te Assen op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur.

De kennisgeving van het besluit vindt plaats op www.officielebekendmakingen.nl. Daarnaast kunt u de informatie ook vinden in het lokale huis-aan-huisblad en op de website van de provincie Drenthe.

 

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen over de reguliere Wabo-procedure kan contact worden opgenomen met de RUD Drenthe via telefoonnummer: 0800-9102.

 

Naar boven