Provincie Zeeland - Verlening reguliere omgevingsvergunning voor Effluent hergebruik proef RWZI Walcheren, Fort De Ruyterweg 4 in Ritthem

Gedeputeerde Staten van Zeeland hebben Waterschap Scheldestromen, voor de locatie aan de Fort De Ruyterweg 4 in Ritthem een omgevingsvergunning verleend voor Effluent hergebruik proef RWZI Walcheren.

 

U kunt de omgevingsvergunning bekijken tot en met 4 januari 2022 bij de publieksbalie van de gemeente Terneuzen, Stadhuisplein 1 in Terneuzen van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.30 uur en/of tijdens openingstijden in het gemeentehuis van Vlissingen.

 

Wanneer u hier belang bij heeft, kunt u tot en met 4 januari 2022 schriftelijk bezwaar maken tegen deze omgevingsvergunning . Dat kan bij Gedeputeerde Staten van Zeeland, Postbus 6001, 4330 LA Middelburg. Op het bezwaarschrift moeten uw naam en adres vermeld staan. Ook moet duidelijk zijn tegen welk besluit u bezwaar maakt en waarom. Daarnaast moeten op het bezwaarschrift de datum en uw handtekening staan.

 

Alleen wanneer u een bezwaarschrift heeft ingediend, kunt u een voorlopige voorziening aanvragen. Met een voorlopige voorziening kan de activiteit niet beginnen voordat over uw bezwaarschrift is besloten. U kunt een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West Brabant, locatie Breda, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. U kunt ook online een voorlopige voorziening aanvragen via de website: https://www.rechtspraak.nl/. Voor meer informatie kunt de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 15 53. Voor de behandeling van het verzoek moet u griffierecht betalen.

 

Wanneer u de stukken over deze omgevingsvergunning wilt bekijken, kunt u contact opnemen met RUD Zeeland (tel. 0115 – 745 100). Ook kunt u hier terecht voor een mondelinge toelichting en kopieën van de stukken.

 

De omgevingsvergunning is geregistreerd onder kenmerk: W-AOV210536

 

Naar boven