Ontwerpbesluit voor de wijziging en uitbreiding en het in werking hebben van een melkrundveehouderij aan de Abbeweersterweg 5 te Tinallinge

Gedeputeerde Staten van Groningen hebben o.g.v. de Wet natuurbescherming een ontwerpbesluit genomen voor de wijziging en uitbreiding en het in werking hebben van een melkrundveehouderij aan de Abbeweersterweg 4 9954 TX Tinallinge.

Het ontwerpbesluit ligt gedurende 6 weken na publicatie ter inzage en is in te zien op officielebekendmakingen.nl of kan op verzoek worden toegezonden door het secretariaat van de afdeling Landelijk Gebied & Water (LGW), telefoon 050-316 45 43.

Een ieder kan, gedurende de inzagetermijn, op dit ontwerpbesluit een schriftelijke zienswijze uitbrengen aan Gedeputeerde Staten van Groningen, afdeling Landelijk Gebied & Water, Postbus 610, 9700 AP Groningen, of e-mailen aan natuurbeschermingswet@provinciegroningen.nl.

Voor een mondelinge zienswijze of toelichting op het ontwerpbesluit kan contact worden opgenomen met het secretariaat van de afdeling LGW, telefoon 050-316 45 43.

Naar boven