Wijzigingsbesluit Subsidieregeling Flexpool versnelling voorfase woningbouw provincie Fryslân 2021/1

Gedeputeerde Staten van Fryslân,

gelet op artikel 1.3 van de Algemene subsidieverordening provincie Fryslân 2013,

 

BESLUITEN:

vast te stellen het wijzigingsbesluit Subsidieregeling Flexpool versnelling voorfase woningbouw provincie Fryslân 2021/1.

 

Artikel I

De Subsidieregeling Subsidieregeling Flexpool versnelling voorfase woningbouw provincie Fryslân wordt als volgt gewijzigd:

 

Onderdeel A

 

Artikel 14 wordt vervangen en komt te luiden als volgt:

 

Artikel 14. Prestatieverantwoording

  • 1.

    Onverminderd het bepaalde in artikel 3.4 van de Algemene subsidieverordening vermeldt een beschikking tot subsidieverlening de wijze waarop de subsidie moet worden verantwoord, de datum waarop de activiteiten uiterlijk moeten zijn verricht en de datum waarop het ambtshalve besluit tot vaststelling moet worden genomen;

  • 2.

    Aan de subsidieontvanger wordt in elk geval de verplichting opgelegd desgevraagd, op een door Gedeputeerde Staten van te voren in de beschikking tot subsidieverlening aangegeven wijze, aan te tonen dat de subsidiabele activiteiten zijn verricht en dat aan de aan de subsidieverstrekking verbonden verplichtingen is voldaan.

Artikel II

Deze regeling treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van het Provinciaal Blad waarin zij wordt geplaatst.

 

Artikel III

Deze regeling wordt aangehaald als wijzigingsbesluit Subsidieregeling Flexpool versnelling voorfase woningbouw provincie Fryslân 2021/1.

Leeuwarden, 25 oktober 2021,

drs. A.A.M. Brok,

voorzitter

R.E. Bouius - Riemersma, MBA MCM,

secretaris.

Naar boven