Ontwerpbesluit voor het ambtshalve te wijzigen in het kader van het actualisatieproject vergunningen aan Haven Zuidzijde te Scheemda

Gedeputeerde Staten van Groningen maken bekend dat zij voornemens zijn om de aan Lumaro Beheer B.V. bij besluit van respectievelijk d.d. 24 april 2012 (Nr. 2012-18.520/17, MV), verleende omgevingsvergunning ambtshalve te wijzigen in het kader van het actualisatieproject vergunningen.

Terinzagelegging

De ontwerpbeschikking ligt gedurende zes weken op werkdagen ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Oldambt te Winschoten en in het provinciehuis te Groningen. Hiervoor dient u zich te melden bij de balie, ingang Sint Jansstraat 4 te Groningen. De ontwerpbeschikking kan ook worden ingezien op www.officielebekendmakingen.nl.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen schriftelijke zienswijzen worden ingediend bij Gedeputeerde Staten, afdeling Omgeving en Milieu, Postbus 610, 9700 AP Groningen. In deze periode kunnen ook mondelinge zienswijzen worden ingediend. Hiervoor wordt gelegenheid geboden na telefonische afspraak met de heer M. van der Meulen (tel. 0598-788347) van de Omgevingsdienst Groningen.

Informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer M. van der Meulen van de Omgevingsdienst Groningen via telefoonnummer 0598 788 347.

Naar boven