Provincie Limburg, omgevingsvergunning en waterwetvergunning CSP/Sitech Services B.V., deelinrichting Afvalwatersysteem (IAZI), Urmonderbaan 22, 6167 RD Geleen

Kennisgeving Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Gedeputeerde Staten van Limburg maken, mede namens het dagelijks bestuur van Waterschap Limburg bekend dat de volgende besluiten zijn genomen:  

Omgevingsvergunning

Voor: revisievergunning afvalwatersysteem

Locatie: CSP/Sitech Services B.V., deelinrichting Afvalwatersysteem (IAZI), Urmonderbaan 22, 6167 RD Geleen

Datum besluit: 15 december 2020

Zaaknummer: 2019-205324

Watervergunning

Een watervergunning op grond van artikel 6.2 van de Waterwet voor het lozen ten behoeve van voornoemde inrichting, voor het lozen van afvalwater afkomstig van de Integrale Afvalwater Zuiverings Installatie, gelegen aan de Dalerveltweg 5 te Stein, in het oppervlaktewater genaamd de Zijtak Ur. 

Deze aanvraag is bij Waterschap Limburg binnengekomen op 7 juni 2019 (aangevuld op 17 maart 2020, 8 april 2020, 19 mei 2020, 11 juni 2020 en 2 juli 2020) en geregistreerd onder nummer 2019-Z4532. Het dagelijks bestuur van het Waterschap Limburg heeft het besluit op grond van de Waterwet op 15 december 2020 vastgesteld.

De vergunningaanvragen zijn gecoördineerd behandeld.

Naar aanleiding van de ontwerpbesluiten zijn zienswijzen naar voren gebracht.

De besluiten zijn gewijzigd ten opzichte van de ontwerpbesluiten.

Inzage 

De besluiten en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 23 december 2020 t/m 3 februari 2021:

- in het Gouvernement, Limburglaan 10, Maastricht, na telefonische afspraak via +31 43 389 78 12;

- in het gemeentehuis van Sittard-Geleen (Markt 1, Geleen), op de gebruikelijke tijden;

- bij Waterschap Limburg, Maria Theresialaan 99 Roermond, na telefonische afspraak met het team vergunningen via 088 889 01 00.

Vergunningsbesluiten worden gedurende de inzagetermijn ook gepubliceerd op www.officielebekendmakingen.nl (klik op officiële bekendmakingen) en op de website van Waterschap Limburg: www.waterschaplimburg.nl/actueel/bekendmakingen.

Rechtsbescherming

Tegen de besluiten kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbesluit, belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht over het ontwerpbesluit, belanghebbenden die willen opkomen tegen de wijzigingen die ten opzichte van het ontwerpbesluit zijn aangebracht en adviseurs die advies hebben uitgebracht over het ontwerpbesluit.Beroep instellen kan van 24 december 2020 t/m 4 februari 2021 tegen betaling van de verschuldigde griffierechten bij de Rechtbank Limburg. Op deze procedure is de Algemene wet bestuursrecht van toepassing. Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten: naam en adres van de indiener; de datum; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep (motivering).

Het beroepschrift moet worden gericht aan: Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond of digitaal met DigiD via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Als u een beroepschrift heeft ingediend, kunt u tevens de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de internetpagina van de Rechtbank Limburg, www.rechtspraak.nl.

Inwerkingtreding

De besluiten treden in werking met ingang van de dag volgend op de beroepstermijn van 6 weken. Indien binnen de beroepstermijn tegen het besluit bij de Voorzieningenrechter een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening als bedoeld in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht is gedaan, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Informatie

RUD Zuid-Limburg, telefoon: + 31 43 389 78 12

Waterschap Limburg, telefoon: 088 88 90 100

 

Naar boven