Besluit van gedeputeerde staten van 17 november 2020 PZH-2020756034036 tot wijziging van de Subsidieregeling ondersteuning BIZZen op bedrijventerreinen en winkelgebieden Zuid-Holland

Gedeputeerde staten van de provincie Zuid-Holland,

 

Gelet op artikel 3 van de Algemene subsidieverordening Zuid-Holland 2013;

 

Besluiten:

ARTIKEL I

De Subsidieregeling ondersteuning BIZZen op bedrijventerreinen en winkelgebieden Zuid-Holland wordt als volgt gewijzigd:

 

In artikel 7 wordt ‘70%’ vervangen door ‘100%’.

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van het Provinciaal blad waarin dit besluit wordt geplaatst.

Den Haag, 17 november 2020

Gedeputeerde staten van Zuid-Holland,

drs. H.M.M. Koek

secretaris

drs. J. Smit

voorzitter

Toelichting

Bij de inwerkingtreding van de Subsidieregeling ondersteuning BIZZen op bedrijventerreinen en winkelgebieden Zuid-Holland op 9 juli 2020 zijn de subsidiabele kosten onbedoeld vastgesteld op 70% van de begrote kosten in 2020. Met een subsidiepercentage van 70% worden zodoende slechts 49% van de begrote kosten in 2020 gesubsidieerd. Dit terwijl het beleidsinhoudelijk de bedoeling was om van de totale begrote kosten 70% te subsidiëren. Met deze wijzigingsregeling wordt dit uitgangspunt alsnog gerealiseerd. Door de directe werking van dit besluit geldt dit zowel voor de aanvragen die inmiddels reeds zijn ontvangen als voor toekomstige aanvragen.

 

Naar boven