Provincie Zuid Holland, uitgebreide procedure ontwerpbeschikking Baanhoekweg 10-12 te Dordrecht

Kennisgeving beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht uitgebreide voorbereidingsprocedure

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, maken bekend dat zij een ontwerp omgevingsvergunning hebben voorbereid.

 

Kennisgeving Ontwerpbeschikking

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht

Onderwerp

De Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid maakt namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bekend dat zij voornemens zijn om op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en het besluit omgevingsrecht (Bor) de eerder verleende omgevingsvergunning(en) ambtshalve te wijzigen. Het betreft de locatie Baanhoekweg 10-12 te Dordrecht.

Deze locatie is geregistreerd onder zaaknummer: Z-19-353069

Inzage

De ontwerpbeschikking en de overige van belang zijnde stukken liggen tot zes weken na publicatie van deze openbare bekendmaking ter inzage bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Johan de Wittstraat 140 te Dordrecht, waar de stukken elke werkdag van 09.00 uur tot 16.00 uur kunnen worden ingezien.

Bovenstaande informatie voor het inzien van stukken kan afwijken in verband met de Corona maatregelen. Voor het laatste nieuws raadpleeg onze website www.ozhz.nl

Zienswijze en Inlichtingen

Ingevolge artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht kan een ieder bij ons een gemotiveerde zienswijze indienen tegen deze ontwerpbeschikking. Dit dient te geschieden binnen zes weken na publicatie van deze openbare bekendmaking, onder vermelding van "zienswijze"in de linkerbovenhoek van envelop en zienswijze. De zienswijze richt u aan: Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid,Postbus 550, 3300 AN Dordrecht.

Tevens kunt u mondelinge zienswijzen indienen dan wel nadere inlichtingen inwinnen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met een medewerker van de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, telefoonnummer[078] 770 85 85.

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland,

namens dezen,

Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid

Naar boven