Kennisgeving ontwerp van wijzigingen van de wegenlegger van de gemeente Krimpenerwaard

 

De provincie Zuid-Holland heeft het ontwerp van wijzigingen van de wegenlegger van de gemeente Krimpenerwaard vastgesteld

 

Beschrijving project

 

In de wegenlegger wordt vastgelegd welke wegen openbaar zijn en wie de onderhoudsplicht daarvan heeft van alle wegen buiten de bebouwde kom.

 

Stukken inzien

Het ontwerp van wijzigingen ligt digitaal ter inzage van 23 september 2020 tot en met 3 november 2020 op www.zuid-holland.nl/terinzage.

Daarnaast kunt u de ontwerp-wegenlegger met het ontwerp van wijzigingen inzien via de website van de gemeente Krimpenerwaard, www.krimpenerwaard.nl.

Vanwege de maatregelen in verband met het coronavirus zijn de provinciehuizen vooralsnog gesloten en is er geen fysieke terinzagelegging mogelijk.

 

Zienswijzen en inlichtingen

Eventuele zienswijzen tegen het ontwerp van wijzigingen kunnen schriftelijk bij ons college worden ingediend, postbus 90602, 2509 LP Den Haag. De ingediende zienswijzen worden bij de ontwerp-wegenlegger en het ontwerp van wijzigingen voor iedereen ter inzage gelegd. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om mondeling een zienswijze tegen de ontwerp-wegenlegger in te dienen zowel bij de provincie Zuid-Holland, tel. 070-4417680 als bij de gemeente Krimpenerwaard, tel. 14 082. Deze zienswijze zal in een verslag worden opgenomen en bij het ontwerp ter inzage worden gelegd.

 

Hoofd Eenheid Juridische Expertise en Handhaving

 

Dienst Beheer Infrastructuur

 

Naar boven