Provincie Zeeland - Verlening ontheffing Wet natuurbescherming voor het realiseren van vier windturbines op Windpark Willem-Annapolder in Kapelle

Gedeputeerde staten van Zeeland maken in week 37 bekend dat zij het voornemen hebben in het kader van artikel 3.3 en artikel 3.8 van de Wet natuurbescherming de volgende ontheffing te verlenen.

 

Voor het slopen van de bestaande tien windturbines en het realiseren, in gebruik hebben en onderhouden van vier nieuwe windturbines bij Windpark Willem-Annapolder in de gemeente Kapelle, is een ontwerpbesluit opgesteld van de te verlenen ontheffing aan Windpark Willem-Annapolder BV.

 

Ter inzage

Het ontwerpbesluit ligt gedurende 6 weken na publicatiedatum ter inzage. U kunt op afspraak de stukken inzien in het Provinciehuis, Abdij 6 in Middelburg. U kunt hiervoor contact opnemen met het informatiecentrum: 0118-631011. Kopieën van stukken worden op verzoek toegestuurd. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met het informatiecentrum. In alle gevallen dient u het kenmerk ZK20000172 te vermelden.

 

Zienswijze

Belanghebbenden kunnen tot en met 6 weken na bekendmaking van het ontwerpbesluit een zienswijze op het ontwerp indienen bij het college van Gedeputeerde staten van Zeeland, Postbus 6001, 4330 LA Middelburg.

 

Naar boven