Besluit van de directeur Beheer en Uitvoering van de provincie Noord-Holland van 13 juli 2020, 1459526/1459525, tot vaststelling van de Vervangingsregeling Beheer en Uitvoering provincie Noord-Holland 2020

De directeur van de directie Beheer en Uitvoering,

 

Gelet op artikel 7, tweede lid van de Organisatieregeling Noord-Holland 2006;

 

Besluit de volgende vervangingsregeling voor de directie Beheer en Uitvoering van de provincie Noord-Holland vast te stellen:

Artikel 1  

Vervanging directeur Beheer en Uitvoering

  • 1.

    Bij afwezigheid wordt de directeur vervangen door één van de twee sectormanagers tevens aangewezen plaatsvervangend directeur van de directie Beheer en Uitvoering.

  • 2.

    Bij afwezigheid van de twee sectormanagers tevens aangewezen plaatsvervangend directeur van de directie Beheer en Uitvoering wordt de directeur vervangen door één van de andere directeuren.

Artikel 2  

Vervanging sectormanager

Bij afwezigheid wordt de sectormanager vervangen door één van de andere sectormanagers van de directie Beheer en Uitvoering.

Artikel 3  

Vervanging unitmanagers

Bij afwezigheid wordt de unitmanager vervangen door een unitmanager van dezelfde sector. Indien geen andere unitmanager aanwezig is wordt de unitmanager vervangen door de sectormanager van de desbetreffende sector.

Artikel 4  

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na uitgifte van het provinciaal blad waarin het wordt geplaatst.

Artikel 5  

Dit besluit wordt aangehaald als Vervangingsregeling Beheer en Uitvoering provincie Noord-Holland 2020

Artikel 6  

Het besluit Vervangingsregeling Beheer en Uitvoering provincie Noord-Holland 2010, provinciaal blad 2010, 94, wordt ingetrokken.

 

Haarlem, 13 juli 2020

Directeur Beheer en Uitvoering

L. Molenkamp

Naar boven