Rectificatie kennisgeving terinzagelegging ontwerp-inpassingsplan en bijbehorende ontwerp-vergunningen ‘Uitbreiding VDL Nedcar’ d.d. 1 juli 2020 (foutief mailadres voor indienen zienswijzen)

In de kennisgeving inzake de terinzagelegging van het ontwerp-inpassingsplan ‘Uitbreiding VDL Nedcar’, de ontwerp-omgevingsvergunning Wabo, het ontwerpbesluit hogere waarden industrielawaai Wet geluidhinder, de ontwerp-vergunning Wet natuurbescherming, Natura 2000-gebieden en de ontwerp-watervergunning Waterwet ten behoeve van uitbreiding VDL Nedcar en infrastructurele aanpassingen (Provinciaal Blad 1 juli 2020, nr. 4140 en Staatscourant 1 juli 2020, nr. 35423) is bij het onderdeel ‘Schriftelijke zienswijzen’ een foutief mailadres vermeld voor het per e-mail kunnen sturen van een schriftelijke zienswijze. Het juiste mailadres is postbus@prvlimburg.nl. Voor het per e-mail indienen van een zienswijze moet u dus dit mailadres gebruiken en de e-mail sturen ter attentie van ‘Cluster Ruimte’. Zoals ook al in de kennisgeving is aangegeven, is het belangrijk dat u duidelijk vermeldt op welk van de hiervoor genoemde ontwerp-besluiten de e-mail en de zienswijze betrekking heeft. Een scan van de ondertekende zienswijze moet als bijlage bij de e-mail worden bijgevoegd.

Voor overige informatie over het plan ‘Uitbreiding VDL Nedcar’, de wijze van terinzagelegging en de mogelijkheid van het indienen van zienswijzen wordt verwezen naar bovenvermelde kennisgevingen in het Provinciaal Blad en de Staatscourant d.d. 1 juli 2020. De daar opgenomen informatie blijft, ook voor wat betreft de termijn voor het indienen van zienswijzen (van 2 juli tot en met 12 augustus 2020), ongewijzigd.

Voor nadere informatie over de ter inzage liggende documenten kunt u tijdens kantooruren contact opnemen via telefoonnummer: +31 43 389 99 99.

Naar boven