Kennisgeving ontwerpbesluit op een aanvraag van een omgevingsvergunning voor de locatie Jan van Nassauweg 16 in Giethoorn

Gedeputeerde staten van Overijssel hebben het voornemen de omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een bouwwerk voor drie pluimveestallen en een aardappelloods op het perceel Jan van Nassauweg 16 in Giethoorn. Het betreft een fase 2 vergunning.

Het besluit is als bijlage opgenomen bij deze publicatie.

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende liggen tot zes weken na publicatie ter inzage in het gemeentehuis /provinciehuis. De stukken liggen ook ter inzage bij de gemeente Steenwijkerland. Om stukken in te zien bij de gemeente Steenwijkerland en voor meer informatie kunt u telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 14 0521.

Wanneer u de documenten in het provinciehuis wilt inzien, vragen wij u een afspraak te maken via het telefoonnummer: 038 499 88 99. Desgewenst kunt u de documenten digitaal toegestuurd krijgen. Dit kunt u opvragen bij omgevingsloket@odijsselland.nl onder vermelding van zaaknummer Z2019-00011919.

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken vanaf de dag van publicatie, schriftelijk of mondeling inhoudelijke opmerkingen en reacties tegen dit voornemen indienen bij Omgevingsdienst IJsselland, Postbus 40252, 8004 DG Zwolle. U kunt uw reactie sturen naar omgevingsloket@odijsselland.nl.

Gewezen wordt op het feit dat alleen belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit of aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht op het ontwerpbesluit, tezijner tijd beroep kunnen instellen tegen het definitieve besluit.

Nadere inlichtingen: 088 5525 1050. Houd het zaaknummer bij de hand.

 

Naar boven