Wet bodembescherming - Van den Endelaan 17 te Hillegom

De Omgevingsdienst West-Holland heeft op 19 juni 2019 een melding ontvangen ingevolge artikel 39c (goedkeuring evaluatierapport) van de Wet bodembescherming (Wbb), ingediend door Tauw bv. Het betreft een verzoek tot het afgeven van een beschikking inzake de instemming met het ingediende evaluatierapport en monitoringsrapportage voor de locatie Van den Endelaan 17 te Hillegom. De locatie is geregistreerd onder de locatiecode AA053400063.

Verkorte procedure

De melder heeft verzocht de behandeling volgens de verkorte procedure te laten verlopen. Wij hebben besloten dit verzoek te honoreren. De beschikking zal derhalve zonder voorafgaande ontwerpfase worden gepubliceerd.

Beschikking

Wij hebben besloten in te stemmen met het evaluatierapport en monitoringsrapportage.

Stukken inzien

De stukken liggen ter inzage van vrijdag 15 mei 2020 tot en met donderdag 25 juni 2020 bij de receptie van het gemeentehuis in Hillegom. Voor de openingstijden wordt verwezen naar de website van de gemeente.

Beroep

Tegen de beschikking kan een beroepschrift worden ingediend, door degene die een zienswijze heeft ingediend tegen de ontwerpbeschikking en door belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs hiertoe niet in staat zijn geweest. Dit moet binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit, bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

De beschikking treedt onmiddellijk na de beroepstermijn in werking tenzij een beroepsschrift, gecombineerd met een verzoek om voorlopige voorziening, is ingediend bij de Voorzitter van genoemde afdeling. De beschikking treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met A. Jirka via (071) 4083 260 of a.jirka@odwh.nl. Vermeld hierbij het zaaknummer: 2019-008449.

 

Naar boven