Inzage Ontwerp Natuurbeheerplan Zuid-Holland 2021

 

 

Op 24 maart 2020 hebben Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland het Ontwerp Natuurbeheerplan 2021 vastgesteld. Het natuurbeheerplan geeft de actuele en beoogde natuurdoelen weer hetgeen onderdeel is van het stelsel tot subsidiëring van natuurterreinen, agrarisch natuurbeheer en landschapselementen in Zuid-Holland. Grondeigenaren en -beheerders kunnen met het Natuurbeheerplan bepalen welke actuele en beoogde natuurdoelen er zijn begrensd op hun terreinen. Gedeputeerde Staten stellen u in de gelegenheid om op het Ontwerp Natuurbeheerplan Zuid-Holland 2021 te reageren.

 

Door de landelijke maatregelen over het Corona-virus is het provinciehuis gesloten tot nader order. Hierdoor ligt het Ontwerp Natuurbeheerplan met de bijbehorende stukken niet fysiek ter inzage op het provinciehuis. U kunt het plan digitaal inzien op de website www.zuid-holland.nl/loket/ter-inzage. De kaarten zijn te raadplegen via

https://atlas.zuid-holland.nl/GeoWeb54/index.html?viewer=Natuurbeheerplan.

 

Indien u vragen heeft of de stukken fysiek in wilt zien, kunt u contact opnemen met mevrouw L. Bergs van de afdeling Water en Groen van de provincie Zuid-Holland, tel. 06 – 21 39 43 89 of per e-mail: l.bergs@pzh.nl.

 

U kunt op het Ontwerp Natuurbeheerplan reageren door uw zienswijze schriftelijk (niet per e-mail) in te dienen van 4 april 2020 t/m 15 mei 2020. Schriftelijke zienswijzen kunt u indienen bij Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, t.a.v. de Afdeling Water en Groen, postbus 90602, 2509 LP Den Haag onder vermelding van “Zienswijze Ontwerp Natuurbeheerplan 2021”.

 

Naar boven