Eerste ondermandaat Programmering PR11/01

Bekendmaking van het besluit van 13 februari 2020 - zaaknummer 2019-000046

 

 

 

De algemeen directeur

Gelezen het voorstel eerste ondermandaat aan de afdelingsmanager Programmering PR11/01.

Gelet op het besluit van Gedeputeerde Staten van 28 januari 2020 (Provinciaal Blad nr. 2020-602).

Gelet op artikel 3, eerste lid van het Algemeen reglement mandaat Gelderland 2009.

 

Besluit

 

Artikel 1

Vast te stellen het eerste ondermandaat PR11/01 aan de afdelingsmanager Programmering voor de hieronder opgenomen bevoegdheid:

 

Bevoegdheid

Het namens Gedeputeerde Staten van Gelderland innemen van standpunten in de vergaderingen van de stuurgroepen van het Europese programma INTERREG A DEUTSCHLAND-NEDERLAND.

 

Grondslag

Provinciewet 158 lid 1 onder a

 

Begrenzing

De bevoegdheid tot het innemen van standpunten over de besteding van provinciale middelen en de daaraan gekoppelde EU-middelen wordt begrensd door de middelen die Provinciale Staten van Gelderland beschikbaar hebben gesteld voor het genoemde programma voor een bepaalde programma-periode.

De bevoegdheid omvat verder de voorbereiding en uitvoering van de bedoelde besteding, zoals het vaststellen van aanvraagformulieren, het vaststellen van de datum voor het indienen van aanvragen, het instemmen met wijzigingen in de desbetreffende projecten, beslissingen die voor de uitvoering van de projecten als geheel noodzakelijk zijn.

De bevoegdheid ziet ook op overige aangelegenheden die door en voor de stuurgroepen zijn geagendeerd.

 

Artikel 2

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na datum van uitgifte van het Provinciaal Blad waarin het wordt geplaatst.

 

Gepubliceerd te Arnhem

namens Gedeputeerde Staten van Gelderland,

Pieter Hilhorst

Algemeen directeur

 

 

Meer inf ormatie

Provincieloket, telefoonnummer 026 359 99 99, emailadres: post@gelderland.nl

 

Rechtsmiddelen

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na dagtekening van dit besluit bezwaar maken. Richt uw bezwaarschrift aan: Gedeputeerde Staten, secretariaat Commissie rechtsbescherming, Postbus 9090, 6800 GX Arnhem. Graag ‘bezwaarschrift’ vermelden op de envelop en op de brief. Meer informatie vindt u op www.gelderland.nl/bezwaar en bij het Provincieloket 026 359 99 99. Als u een bezwaarschrift indient, kunt u bij de rechter een verzoek indienen voor een voorlopige voorziening. Zie www.rechtspraak.nl.

 

Naar boven