Vergunning aan Combined Container Barging b.v. te Moerdijk voor het overschrijden van de vastgestelde maximale afmetingen met containerschip “Lansingh” in verband met de stremming van de hefbrug Boskoop, d.d. 25 oktober 2019, PZH-2019-712515751 (DOS-2019-0007871).

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland

 

Gelet op artikel 3.17 van de Omgevingsverordening Zuid-Holland besluiten aan Combined Container Barging b.v. Middenweg 35, 4782 PM te Moerdijk, hierna te noemen “de houder van de vergunning”, vergunning te verlenen van de in artikel 3.22 van de Omgevingsverordening Zuid-Holland opgenomen verbodsbepaling tot het zich, gedurende de periode van de stremming van de hefbrug Boskoop over de Gouwe, bevinden met ms. “Lansingh”, op de vaarverbinding tussen de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder en de containerterminal Alpherium te Alphen aan den Rijn, te weten de provinciale vaarwegen Gouwe, Oude Rijn, Heimanswetering, Woudwetering, Paddegat, de vaargeul door het Braassemermeer en de Oude Wetering, bekend als “alternatieve route”.

Deze vergunning geldt uitsluitend voor het schip “Lansingh”, europanr. 02329462. De totale scheepsafmetingen zijn: 86,00 meter lengte, 10,00 meter breedte en een diepgang van 2,60 meter,

behoudens rechten van derden en onder voorschriften.

 

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland,

voor dezen,

 

Mr. D.P. Boddé

hoofd Juridische Expertise & Handhaving

dienst Beheer Infrastructuur.

 

De volledige tekst van de beschikking is op te vragen bij aanvragen-vaarwegen@pzh.nl , onder vermelding van de genoemde titel, het kenmerk en het dossiernummer.

 

 

 

 

Naar boven