Kennisgeving Besluit vaststelling definitief Natuurbeheerplan Zuid-Holland 2020

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland hebben ingevolgde artikel 1.3 van de Subsidieregeling Natuur- en Landschapsbeheer Zuid-Holland 2016 op 8 oktober 2019 het definitief Natuurbeheerplan Zuid-Holland 2020 vastgesteld.

 

In het Natuurbeheerplan begrenzen en beschrijven Gedeputeerde Staten de gebieden waar eventueel subsidiëring kan plaatsvinden. Het gaat daarbij om subsidie voor beheer, inrichting en kwaliteitsverbetering van natuur, agrarische natuur en landschapselementen vanuit de Subsidieregeling Natuur- en Landschapsbeheer Zuid Holland 2016 en de Subsidieregeling Kwaliteitsimpuls Natuur en Landschap 2013. De begrenzing is aangegeven op de beheertypenkaart en de ambitiekaart.

 

Mogelijkheid voor raadplegen van stukken

Het definitief Natuurbeheerplan Zuid-Holland 2020 en de Nota van beantwoording op de ingediende zienswijzen hierop zijn te raadplegen op de website via https://www.zuid-holland.nl/onderwerpen/landschap/natuurrijk-zuid/natuurbescherming/

 

Beroep aantekenen

De totstandkoming van het definitief Natuurbeheerplan Zuid-Holland 2020 heeft plaatsgevonden met toepassing van de uniforme openbare voorbereidingsprocedure van Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb). Dit houdt in dat tegen het besluit tot vaststelling van het definitief Natuurbeheerplan 2020 en de Nota van beantwoording geen bezwaarschrift bij ons college kan worden ingediend, maar dat rechtstreeks beroep bij de bestuursrechter dient te worden ingesteld.

 

Belanghebbenden kunnen beroep aantekenen bij de Rechtspraak, Postbus 20302, 2500 EH in Den Haag. Hiervoor is een griffierecht verschuldigd. De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken na publicatie van dit besluit.

Naar boven