Ontwerpbeschikking Wet natuurbescherming, nabij Hoek van Holland ter hoogte van Spanjaards Duin

Onderwerp

Omgevingsdienst Haaglanden maakt namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bekend dat het voornemen bestaat om vergunning te verlenen met betrekking tot het jaarlijks opleveren van een monitoringsrapportage voor 182 strandhuisjes als voorschrift van het besluit van 19 november 2013, kenmerk ODH-2013-00007026. De locatie betreft nabij Hoek van Holland ter hoogte van Spanjaards Duin.

Zienswijze en inzage

De ontwerpbeschikking en de relevante documenten liggen vanaf 18 oktober 2019 zes weken ter inzage. Gedurende deze termijn kan een belanghebbende schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over de ontwerpbeschikking naar voren brengen. Een zienswijze moet het zaaknummer 00562046, naam en adres van de indiener en de dagtekening bevatten.

Een zienswijze moet worden gezonden aan Omgevingsdienst Haaglanden, Postbus 14060, 2501 GB Den Haag, of via e-mail: vergunningen@odh.nl.

Voor informatie over het inzien van de ontwerpbeschikking en de relevante documenten verwijzen wij u naar de contactgegevens op de website van de Centrale Bibliotheek Rotterdam.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de afdeling Toetsing & Vergunningverlening Milieu, e-mailadres: vergunningen@odh.nl.

Naar boven