Provincie Gelderland - van rechtswege verleende omgevingsvergunning – OLO 4293711- Lorentzstraat 5 B te Harderwijk

Gedeputeerde Staten van Gelderland maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning van rechtswege hebben verleend:

Voor : het vervangen van bestaande CV verwarmingsketels, back-up WKK-installaties en tafelkoeler ten behoeve van de Rioolwaterzuiveringsinstallatie Harderwijk

Locatie : Lorentzstraat 5 B te Harderwijk

Datum besluit : 19 augustus 2019

Datum verzending : 19 augustus 2019

Zaaknummer ODRN: W.Z19.103137.01

Bezwaar en mogelijkheid van voorlopige voorziening

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken nadat dit besluit is bekendgemaakt een bezwaarschrift indienen. Belanghebbenden kunnen binnen zes weken nadat dit besluit is bekendgemaakt een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift dient te worden gezonden aan het college van gedeputeerde staten van de provincie Gelderland, t.a.v. commissie rechtsbescherming, Postbus 9090, 6800 GX Arnhem. Op envelop en brief duidelijk "Bezwaarschrift" vermelden.

In het bezwaarschrift dienen in ieder geval de volgende gegevens vermeld te worden:

1. naam en adres (inclusief postcode) van de indiener;

2. de datum;

3. een omschrijving van dit besluit;

4. de gronden (motieven) waarop het bezwaar berust;

5. de handtekening.

Wanneer een bezwaarschrift wordt ingediend, kan teven een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Voor individuele burgers (niet voor advocaten en ook niet voor gemachtigden namens een bedrijf of een organisatie) bestaat de mogelijkheid dat verzoek digitaal in te dienen. Meer informatie kunt u vinden op www.rechtspraak.nl.

Inwerkingtreding

In hoofdstuk 6 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht wordt de datum van inwerkingtreding van omgevingsvergunningen geregeld. De datum waarop een omgevingsvergunning in werking treedt, en er dus een begin kan worden gemaakt met de realisatie van een project, kan van geval tot geval verschillen.

De werking van een van rechtswege verleende omgevingsvergunning wordt opgeschort totdat de termijn voor het indienen van een bezwaarschrift is verstreken of, indien bezwaar is gemaakt, op dit bezwaar is beslist . Op verzoek van de vergunninghouder kan de voorzieningenrechter van de rechtbank de opschorting opheffen.

Wilt u meer weten?

Bel Omgevingsdienst Regio Nijmegen, telefoonnummer (024) 751 77 00.

Naar boven