Provincie Zeeland - Waterwet vergunning voor Allevo Zorg- & Dienstverlening te Goes

Gedeputeerde staten van Zeeland hebben de door Allevo Zorg- & Dienstverlening te Goes aangevraagde vergunning ingevolge de Waterwet verleend voor de realisatie en in werking hebben van een open bodem energiesysteem bij het verpleeghuis Cornelia, Emil Sandströmweg 2 te Zierikzee.

 

De aanvraag, de vergunning en de overige stukken, liggen van woensdag 7 augsutus 2019 tot en met woensdag 18 september ter inzage in het gemeentehuis van Schouwen Duiveland, Laan van Sint Hilaire 2, 4301 SH Zierikzee.

 

Belanghebbenden kunnen tot en met 18 september 2019 schriftelijk bezwaar maken tegen dit besluit bij:

Gedeputeerde Staten van Zeeland

t.a.v. de secretaris van de commissie voor bezwaarschriften

Postbus 6001

4330 LA Middelburg

 

In het bezwaarschrift neemt u ten minste op uw naam en adres, de dagtekening van het bezwaarschrift, tegen welk besluit u bezwaar maakt en waarom. Het bezwaarschrift dient te worden ondertekend.

U moet het bezwaarschrift indienen binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is bekendgemaakt. Doorgaans is dat de dag na de datum van verzending. Overschrijding van de inzendtermijn kan ertoe leiden dat met uw bezwaren geen rekening wordt gehouden.

Als u overweegt bezwaar te maken, kunt u een informatiefolder aanvragen op telefoonnummer 0118-631000. U kunt de informatie ook downloaden via www.zeeland.nl/beleid-en-regelgeving/bezwaar-maken.

 

Wij wijzen u erop dat het bezwaar niet de werking van het besluit schorst. U kunt een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening. U richt het verzoek aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West-Brabant, locatie Breda, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Voor de behandeling van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

 

Voor het inzien buiten kantooruren, mondelinge toelichting en kopieën van ter inzage gelegde stukken kunt u zich wenden tot de heer R. de Nooijer van de RUD Zeeland (tel. 06-51201807).

 

Naar boven