Provincie Gelderland – geweigerde omgevingsvergunning – zaaknr. 2018-007563 – Oostenbroekweg 7 te Velddriel

Gedeputeerde Staten van Gelderland maken bekend dat ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) de volgende omgevingsvergunning is geweigerd:

 

Voor : de aanvoer van grondstoffen via een mobiele transportband

Locatie : Oostenbroekweg 7 te Velddriel

Datum besluit : 21 mei 2019

Datum verzending: 21 mei 2019

Zaaknummer: 2018-007563

Beroep en voorlopige voorziening

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht (Awb) kan tegen dit besluit binnen zes weken na de dag van verzending daarvan beroep worden ingesteld door het indienen van een gemotiveerd beroepschrift bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Er kan ook digitaal beroep worden ingesteld bij genoemde rechtbank via www.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Het beroepschrift moet op grond van artikel 6:5 Awb zijn ondertekend en dient ten minste te bevatten: de naam en adres van indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden waarop het beroep rust (zo mogelijk dient een kopie van het bestreden besluit te worden bijgevoegd).

Indien u beroep instelt, kunt u tevens een voorlopige voorziening verzoeken bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Een voorlopige voorziening kan door de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden getroffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Van de verzoeker van een voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven. Nadere informatie over de hoogte van het griffierecht en de wijze van betalen wordt door de griffie van de rechtbank verstrekt.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Omgevingsdienst Regio Rivierenland, telefoonnummer 0344 – 579 314

 

 

Naar boven