Provincie Zeeland - Bekendmaking ontwerp verordening Luchthavenregeling De Smitsschorre

Gedeputeerde staten hebben een ontwerp voor een verordening Luchthavenregeling De Smitsschorre in Axel opgesteld.

 

De ontwerp verordening Luchthavenregeling De Smitsschorre omvat de volgende onderdelen:

  • -

    ambtshalve omzetting van rijksregelgeving voor het in gebruik hebben van de luchthaven voor het starten en landen van zweefvliegtuigen naar een verordening Luchthavenregeling

  • -

    een besluit op de door de Eerste Zeeuws-Vlaamse Aeroclub (EZAC) ingediende aanvraag voor het maximaal 15 dagen per jaar starten en landen van een sleepvliegtuig

 

De ontwerp verordening Luchthavenregeling en de op zaak betrekking hebbende stukken liggen van 5 juni 2019 tot en met 17 juli 2019 ter inzage bij:

  • -

    Provincie Zeeland, Abdij 6 in Middelburg, op werkdagen van 9.00 – 16.00 uur en desgevraagd buiten kantoortijden

  • -

    Bij de publieksbalie van de gemeente Terneuzen, Stadhuisplein 1 in Terneuzen van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.30 uur.

 

Een ieder kan tot en met 17 juli 2019, bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen over de ontwerp verordening Luchthavenregeling indienen bij gedeputeerde staten van Zeeland, Postbus 6001, 4330 LA Middelburg.

In deze periode kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingebracht. Hiervoor wordt gelegenheid geboden na telefonische afspraak.

Enkel belanghebbenden die zienswijzen hebben ingediend of belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingediend over de ontwerp luchthavenregeling kunnen later beroep instellen.

 

Voor het inzien, mondelinge toelichting en/of kopieën van ter inzage gelegde stukken kunt u zich wenden tot mevrouw F. Worobiej-Jansen (tel. 0118 – 63 1973 / email:

fworo@zeeland.nl).

 

Naar boven