Besluit van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland van 7 mei 2019, nr. 1208483/1208497, tot wijziging van de begrenzing van glastuinbouwconcentratiegebied op grond van artikel 43 van de Provinciale Ruimtelijke Verordening

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland;

 

Overwegende dat aanleiding bestaat om vanwege een kennelijke onjuistheid de begrenzing van het glastuinbouwconcentratiegebied te wijzigen;

 

Gelet op artikel 43 van de Provinciale Ruimtelijke Verordening;

 

Besluiten

 

Artikel 1  

De begrenzing van het glastuinbouwconcentratiegebied ter plaatse van de woonkern Rijsenhout bij de Provinciale Ruimtelijke Verordening wordt gewijzigd door vervanging van kaart 7 door de bij dit besluit behorende bijlage kaart 7.

 

Artikel 2  

Een digitale verbeelding van kaart 7 behorende bij de Provinciale Ruimtelijke Verordening te publiceren op ruimtelijkeplannen.nl conform de Wet ruimtelijke ordening.

 

Artikel 3  

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na uitgifte van het Provinciaal Blad waarin het wordt geplaatst.

 

 

Haarlem, 7 mei 2019.

 

 

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland,

 

A. Th. H. van Dijk, voorzitter

R.M. Bergkamp, provinciesecretaris

 

 

Toelichting

 

Per abuis is de woonkern van Rijsenhout op kaart 7 van de Provinciale Ruimtelijke Verordening aangeduid als glastuinbouwconcentratiegebied. Om deze kennelijke onjuistheid te corrigeren hebben Gedeputeerde Staten besloten om ter plaatse van de woonkern Rijsenhout de aanduiding glastuinbouwconcentratiegebied te verwijderen en deze wijziging op te nemen op kaart 7 van de Provinciale Ruimtelijke Verordening.

 

Bijlage 1 Kaart 7

 

Naar boven