Provincie Utrecht – Beschikking in het kader van de Wet natuurbescherming – Hoofdstuk 3, Soortenbescherming – Landgoed Pijnenburg gebied tussen Vuurse Steeg en Embranchementsweg te Baarn

Bekendmaking

Gedeputeerde Staten van Utrecht hebben een ontheffing, met zaakkenmerk Z-WNB-RI-REG-2018-1862 op grond van de Wet Natuurbescherming verleend. Het betreft een wijziging van ontheffing met zaakkenmerk Z-WNB-RI-REG-2017-0496. De ontheffing is verleend aan Landgoed Pijnenburg. Aan de ontheffing zijn voorwaarden verbonden. Publicatiedatum dinsdag 26 februari 2019.

Beroep

Met dit besluit wordt de ontheffing van 5 september 2017 gewijzigd. Tegen de beslissingen op bezwaar van 13 maart 2018 lopen al beroepsprocedures (ARN 18/4021, 4039, 4040 natuur). Gezien artikel 6:19, eerste lid, van de Algemene wet bestuursrecht geldt beroep van rechtswege tegen het onderhavige wijzigingsbesluit.

Belanghebbenden, niet zijnde partijen die reeds beroep hebben ingesteld, kunnen binnen zes weken na de verzenddatum van dit besluit beroep instellen bij de Rechtbank Gelderland, team bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM, Arnhem. Voor het in behandeling nemen van het beroep is een griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

Als u niet kunt wachten op de normale behandeling van uw bezwaarschrift, hebt u de mogelijkheid om een voorlopige voorziening aan te vragen bij de rechtbank. U moet op dat moment ook al een bezwaarschrift hebben ingediend. Het verzoek om een voorlopige voorziening richt u aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, Sector bestuursrecht, postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Griffierecht

Voor het behandelen van een verzoek voor het treffen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Informatie

Als u vragen heeft over de inhoud van deze bekendmaking kunt u contact opnemen met ons Servicebureau, bereikbaar op telefoonnummer (030) 258 3311 of via e-mailadres Servicebureau@provincie-utrecht.nl, onder vermelding van zaakkenmerk.

 

Naar boven