Besluit mandaat, volmacht en machtiging bestuur BVO Prolander - wijziging

Gedeputeerde Staten van Groningen maken bekend dat zij op 11 december 2018, nr. A.21, afdeling LGW dossiernummer K12484 het volgende besluit hebben genomen:

Gedeputeerde Staten van de provincie Groningen:

Overwegende:

 

  • -

    dat het verstrekken van subsidies in het kader van de uitvoeringsregeling Programma Landelijk Gebied 2 en 3 een taak is die per 1 januari 2019 niet langer door het bestuur van Prolander uitgevoerd wordt aangezien deze taak overgenomen wordt door het subsidieteam;

  • -

    dat om die reden het Besluit mandaat, volmacht en machtiging bestuur BVO Prolander dient te worden aangepast en tevens actualisatie behoeft op enkele punten.

  • -

    dat het besluit Besluit mandaat, volmacht en machtiging Prolander (vastgesteld 5 april 2015 en zoals gewijzigd d.d. 13 maart 2018) ingetrokken dient te worden

 

Gelet op afdeling 10.1.1 van de Algemene wet bestuursrecht en op het Burgerlijk Wetboek,

  

Besluiten:

Artikel IHet Besluit mandaat, volmacht en machtiging bestuur BVO Prolander als volgt te wijzigen:

A

Het onderdeel Mandaat van de bijlage behorende bij het Besluit mandaat, volmacht en machtiging bestuur BVO Prolander wordt als volgt gewijzigd:

  • 1.

    Bij M1 wordt na 'PLG2' toegevoegd: en PLG3

  • 2.

    Het opschrift 'Uitvoeringsregeling subsidies inrichting Landelijk gebied 2006' en de tabel onder dit opschrift vervallen.

 

B

In het onderdeel Volmacht/machtiging van de bijlage behorende bij het Besluit mandaat, volmacht en machtiging bestuur BVO Prolander wordt bij V1na 'PLG2' toegevoegd: en PLG3.

 

C

Bij het opschrift Grondzaken / opstallen van de bijlage behorende bij het Besluit mandaat, volmacht en machtiging bestuur BVO Prolander wordt onder h 'artikel 34 van de Flora- en Faunawet' vervangen door: artikel 3:23 van de Wet natuurbescherming.

Artikel II

Het Besluit mandaat, volmacht en machtiging Prolander (vastgesteld 5 april 2015 en zoals gewijzigd d.d. 13 maart 2018) in te trekken;

 

Artikel III  

Dit besluit wordt bekendgemaakt in het Provinciaal Blad en treedt in werking met ingang van 1 januari 2019. Als de bekendmaking op of na 1 januari 2019 plaatsvindt, werkt dit besluit terug tot en met 1 januari 2019.

 

Groningen, 11 december 2018

Gedeputeerde Staten voornoemd:

F.J. Paas, voorzitter.

H. Schrikkema, locosecretaris.

Naar boven