Besluit van gedeputeerde staten van Zuid-Holland van 11 december 2018, DOS-2013-0010135, PZH-2018-671303644 tot wijziging van het Openstellingsbesluit POP-3 niet productieve investeringen water Zuid-Holland april 2018 (Besluit tot wijziging van het Openstellingsbesluit POP-3 niet-productieve investeringen water Zuid-Holland april 2018)

Gedeputeerde staten van Zuid-Holland;

 

Gelet op artikel 1.3 van de Uitvoeringsregeling POP- 3 Zuid-Holland;

 

Overwegende dat het wenselijk is;

 

Besluiten:

Artikel I

Het Openstellingsbesluit POP-3 niet-productieve investeringen water Zuid-Holland april 2018 wordt als volgt gewijzigd:

 

Artikel 2,eerste lid onder e, komt te luiden:

  • e.

    het Hoogheemraadschap van Rijnland € 3.500.000,-;

Artikel II  

Dit besluit treedt in werking met ingang op de dag na de datum van uitgifte van het provinciaal blad waarin dit besluit wordt geplaatst.

 

Den Haag,

Gedeputeerde staten van Zuid-Holland

drs. J. Smit, voorzitter.

drs. H.M.M. Koek, secretaris

Toelichting

 

Met dit wijzigingsbesluit wordt het Openstellingsbesluit POP-3 niet-productieve investeringen water Zuid-Holland april 2018 gewijzigd. De wijziging van het openstellingsbesluit POP-3 niet productieve investeringen Water april 2018 betreft het opengestelde deelplafond. Het deelplafonds voor het beheergebied van het Hoogheemraadschap van Rijnland wordt verhoogd. Door de verhoging wordt het mogelijk de aanvragen die voor subsidie in aanmerking komen te honoreren. De investeringen waarvoor subsidie wordt verleend leveren een bijdrage aan de doelstellingen zoals beschreven in de Kaderrichtlijn Water en de Nitraatrichtlijn.

Naar boven