Besluit van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland van 5 december 2017, nr. 1012361/1012209, tot vaststelling van het Aanwijzingsbesluit belastinginspecteur, -ontvanger en -deurwaarder Noord-Holland 2017

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland;

 

Overwegende dat het besluit waarbij de inspecteur, ontvanger en deurwaarder van provinciale belastingen zijn aangewezen in verband met actualisatie dient te worden vervangen;

 

Gelet op artikel 227a van de Provinciewet;

 

Besluiten vast te stellen:

 

 

Aanwijzingsbesluit belastinginspecteur, -ontvanger en -deurwaarder Noord-Holland 2017

Artikel 1  

Als inspecteur als bedoeld in artikel 227a, eerste lid, onderdeel b, van de Provinciewet, belast met de heffing van provinciale belastingen, wordt aangewezen de sectormanager Financiën.

Artikel 2  

Als ontvanger als bedoeld in artikel 227a, eerste lid, onderdeel c, van de Provinciewet, belast met de invordering van provinciale belastingen, wordt aangewezen de sectormanager Concern Service Centrum.

Artikel 3  

Als belastingdeurwaarder als bedoeld in artikel 227a, eerste lid, onderdeel e, van de Provinciewet, wordt aangewezen de sectormanager Concern Service Centrum.

Artikel 4  

De in artikel 1 tot en met 3 genoemde functionarissen worden vervangen op grond van de Vervangingsregeling Concernzaken provincie Noord-Holland.

Artikel 5  

Hoofdstuk III van de Uitvoeringsregeling Invorderingswet 1990 is van overeenkomstige toepassing met dien verstande dat geen invorderingsrente in rekening wordt gebracht indien deze in totaal een bedrag van € 50,- niet te boven gaat.

Artikel 6  

Het Attributie- en mandateringsbesluit provinciale belastingen 2006 en de daarin opgenomen Beleids- en uitvoeringsregeling provinciale belastingen 2006 worden ingetrokken.

Artikel 7  

Dit besluit wordt aangehaald als Aanwijzingsbesluit belastinginspecteur, -ontvanger en -deurwaarder Noord-Holland 2017.

Artikel 8  

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van het provinciaal blad waarin het wordt geplaatst.

 

Haarlem, 5 december 2017

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland,

J.W. Remkes, voorzitter.

R.M. Bergkamp, provinciesecretaris.

Naar boven