Kennisgeving Erfgoedwet/Aanbestedingenwet Aanwijzing provinciaal depot voor bodemvondsten

 

Besluit tot aanwijzing provinciaal depot voor bodemvondsten en verlening van uitsluitend recht voor beheer archeologische vondsten voor de periode 1 juli 2018 tot 1 januari 2020.

 

Gedeputeerde Staten van Gelderland delen mee dat zij Museum het Valkhof-Kam te Nijmegen hebben aangewezen als provinciaal depot voor bodemvondsten. In verband hiermee hebben Gedeputeerde Staten aan Stichting Museum het Valkhof-Kam een uitsluitend recht verleend. Dit houdt in dat Stichting Museum het Valkhof-Kam met uitsluiting van anderen het recht heeft om in de provincie Gelderland provinciale archeologische vondsten en collecties te beheren.

Inwerkingtreding besluit

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na bekendmaking. Bekendmaking geschiedt door toezending van het besluit.

Inzage

Het besluit ligt gedurende een periode van zes weken na publicatiedatum ter inzage en kan worden ingezien via internet; www.gelderland.nl/bekendmakingen.

Beroep en mogelijkheid van voorlopige voorziening

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na dagtekening van dit besluit in beroep gaan. Richt uw beroepschrift aan: rechtbank Gelderland, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Belanghebbenden kunnen een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van rechtbank Gelderland. Voor het behandelen van het beroep en een voorlopige voorziening betaalt u griffierecht. Zie www.rechtspraak.nl.

 

Gedeputeerde Staten van Gelderland

Naar boven