Mededelingen van het provinciaal bestuur van Overijssel

Gedeputeerde Staten van Overijssel geven ter openbare kennis dat zij op 11 oktober 2018 hebben besloten om aan Circulus-Berkel B.V. een gedoogbeschikking te verlenen tot uiterlijk 10 februari 2019 voor de locatie aan de Westfalenstraat 3 in Deventer voor het uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden voor het realiseren van een milieustraat aan de Westfalenstraat 3 in Deventer.

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf twee werkdagen na bekendmaking zes weken ter inzage bij de provincie Overijssel, Luttenbergstraat 2 te Zwolle. Wanneer u de documenten in het provinciehuis wilt inzien dan vragen wij u een afspraak te maken. Desgewenst kunt u de documenten digitaal toegestuurd krijgen. U kunt hiervoor telefoonnummer 038 499 76 00 bellen.

In het besluit kunt u lezen over de mogelijkheid voor het indienen van bezwaar.

Rechtsmiddel

Deze beschikking wordt bekendgemaakt door toezending aan de aanvrager. Daarnaast wordt een kennisgeving gepubliceerd op Overheid.nl. De dag na de bekendmaking treedt de beschikking in werking. Binnen zes weken na bekendmaking kan bezwaar worden aangetekend bij het college van Gedeputeerde Staten van Overijssel, Postbus 10078, 8000 GB Zwolle. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van de beschikking niet. Hebben u of derde belanghebbenden er belang bij dat de werking van deze beschikking wordt geschorst, dan kan om een voorlopige voorziening worden verzocht bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Overijssel, sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle.

Naar boven