Provinciaal blad van Utrecht

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
UtrechtProvinciaal blad 2018, 6789Beschikkingen | afhandelingBekendmaking beoordeling van de melding in het kader van het Vuurwerkbesluit aan de Brinkesteeg hoek hermelijnlaan Veenendaal.

Gedeputeerde Staten van Utrecht hebben op 29 augustus 2018 een melding ontvangen van Heron Fireworks te. Het gaat om een beoordeling van de melding in het kader van het Vuurwerkbesluit. De melding heeft betrekking op het ontbranden van vuurwerk tussen 21:30-23:00

bij een jubileum op 22 september 2018, aan de Brinkesteeg hoek hermelijnlaan in Veenendaal.

De melding heeft zaakkenmerk Z-MLD-2018-2390.

Deze mededeling is ter informatie. Er geldt geen formele procedure om stukken in te zien, om in te spreken, of om een zienswijze, bezwaar of beroep in te dienen en om een voorlopige voorziening te vragen.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met de RUD Utrecht via telefoonnummer 030-7023300 of info@rudutrecht.nl. Vermeldt u hierbij het hierboven genoemde zaakkenmerk. Wilt u op de hoogte blijven van publicaties van de overheid over uw omgeving? Abonneert u zich dan via www.overheid.nl op de e-mailservice. U krijgt dan bericht als er een melding of besluit wordt gepubliceerd over een locatie in uw buurt.