Provinciaal blad van Utrecht

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
UtrechtProvinciaal blad 2018, 6732Beschikkingen | afhandelingBekendmaking beoordeling van de melding in het kader van het Vuurwerkwerkbesluit aan de Herculesplein 241 in Utrecht Stadion Galgenwaard.

Gedeputeerde Staten van Utrecht hebben op 31 augustus 2018 een melding ontvangen van Xena Vuurwerk B.V. te Ede. Het gaat om een beoordeling van de melding in het kader van het Vuurwerkbesluit. De melding heeft betrekking op het ontbranden van vuurwerk tussen 14:15 en 14:30 tijdens de sfeeractie FC Utrecht. Het evenement vindt plaats op 16 september 2018, aan de Herculesplein 241 in Utrecht Stadion Galgenwaard.

De melding heeft zaakkenmerk Z-MLD-2018-2401.

Deze mededeling is ter informatie. Er geldt geen formele procedure om stukken in te zien, om in te spreken, of om een zienswijze, bezwaar of beroep in te dienen en om een voorlopige voorziening te vragen.

Meer informatieHeeft u vragen? Neemt u dan contact op met de RUD Utrecht via telefoonnummer 030-7023300 of info@rudutrecht.nl. Vermeldt u hierbij het hierboven genoemde zaakkenmerk. Wilt u op de hoogte blijven van publicaties van de overheid over uw omgeving? Abonneert u zich dan via www.overheid.nl op de e-mailservice. U krijgt dan bericht als er een melding of besluit wordt gepubliceerd over een locatie in uw buurt.