Provinciaal blad van Utrecht

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
UtrechtProvinciaal blad 2018, 6656Beschikkingen | afhandelingBekendmaking melding vuurwerk ontbranding aan de Drie Stammenweg 1 in Kockengen

Gedeputeerde Staten van Utrecht hebben op 19 augustus 2018 een melding ontvangen van Xena Vuurwerk B.V. te Ede. Het gaat om een beoordeling van de melding in het kader van het Vuurwerkbesluit. De melding heeft betrekking op een Melding vuurwerk ontbranding - Dorpsfeest 08-09-2018 aan de Drie Stammenweg 1 in Kockengen en heeft zaakkenmerk Z-MLD-2018-2310.

Deze mededeling is ter informatie. Er geldt geen formele procedure om stukken in te zien, om in te spreken, of om een zienswijze, bezwaar of beroep in te dienen en om een voorlopige voorziening te vragen.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met de RUD Utrecht via telefoonnummer 030-7023300 of info@rudutrecht.nl. Vermeldt u hierbij het hierboven genoemde zaakkenmerk. Wilt u op de hoogte blijven van publicaties van de overheid over uw omgeving? Abonneert u zich dan via www.overheid.nl op de e-mailservice. U krijgt dan bericht als er een melding of besluit wordt gepubliceerd over een locatie in uw buurt.