Provincie Gelderland - Wet Geluidhinder/Algemene wet bestuursrecht – DEFINITIEF BESLUIT hogere waarde Haaksbergseweg 69 te Neede - PROJECT fysieke wijzigingen N315 Neede en verplaatsen van een woning Gemeente Berkelland

Wet geluidhinder/Algemene wet bestuursrecht

PROJECT fysieke wijzigingen N315 Neede en verplaatsen van een woning

Gemeente Berkelland

De Omgevingsdienst Regio Nijmegen maakt bekend dat een besluit is genomen op grond van de Wet geluidhinder voor het vaststellen van hogere waarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting ten behoeve van wijzigingen N315 Neede en verplaatsen van een woning.

Het betreft een besluit ingevolge de Wet geluidhinder voor 2 woningen in de gemeente Berkelland.

Mogelijkheid van inzien

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen gedurende een termijn van zes weken ter inzage bij:

- gemeente Berkelland tijdens de openingstijden van het gemeentehuis in de Publiekswinkel, Marktstraat 1 in Borculo.

- de provincie Gelderland; om het besluit bij de provincie Gelderland in te zien kunt u een afspraak maken met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen via het emailadres wabo@odrn.nl of u kunt bellen naar telefoonnummer (024) 751 77 00.

De eerste dag van de ter inzage legging is 30 augustus 2018.

Beroep

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na dagtekening van het besluit hiertegen beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage).

Voor het behandelen van het beroepschrift en voor het behandelen van een verzoek om een voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven. Over de hoogte en de wijze van betaling van het griffierecht kunt u informatie verkrijgen bij de Raad van State, telefoonnummer (070) 426 44 26.

Voorlopige voorziening

Zij die een spoedeisend belang hebben kunnen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek indienen om een voorlopige voorziening te treffen.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn om een voorlopige voorziening wordt verzocht, treedt het besluit niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Wilt u meer weten?

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen,

telefoon (024) 751 7700, afdeling Juridisch Advies ODRN.

Nijmegen, 27 augustus 2018– W.Z15.021118.05

Naar boven