Provincie Gelderland – definitief besluit omgevingsvergunning – OLO2061859 – Houtlaan 4 te Nijmegen

Gedeputeerde Staten van Gelderland maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend voor het gebruiken van een koelmachine met hekwerk en ondergrondse leidingen.

Tevens heeft de omgevingsvergunning betrekking op een aanpassing van de vigerende omgevingsvergunning verleend op 18 september 2017, kenmerk W.Z15.101600.02. Het geluidvoorschrift 6.2.1 van deze omgevingsvergunning wordt hierbij ingetrokken. Een nieuw geluidvoorschrift wordt verbonden aan de vergunning, die geldt voor de gehele inrichting voor de locatie Houtlaan 4 te Nijmegen.

Het verlenen van de omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteit(en):

A. het veranderen of veranderen van de werking van een milieu-inrichting (artikel 2.1, lid 1, sub e Wabo.

Het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken heeft met ingang van 23 mei 2018 gedurende een periode van zes weken ter inzage gelegen.

Geen ingekomen adviezen en/of zienswijzen

Tijdens de terinzagelegging zijn geen adviezen uitgebracht en hebben wij geen zienswijzen ontvangen.

Geen wijziging(en) ten opzichte van het ontwerpbesluit

Het definitieve besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Ter inzage

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen gedurende een termijn van zes weken ter inzage:

- bij de gemeente Nijmegen in de Stadswinkel bij de informatiebalie, Mariënburg 30 te Nijmegen, geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.00 uur en op donderdag van 9.00 – 20.00 uur;

- bij de provincie Gelderland; om het besluit bij de provincie Gelderland in te zien kunt u een afspraak maken met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen, Tweede Walstraat 14, 6511 LV Nijmegen. Een afspraak kan worden gemaakt via wabo@odrn.nl of u kunt bellen naar telefoonnummer 024-751 77 00.

De eerste dag van de ter inzage legging is 27 juli 2018.

Beroepsmogelijkheid

Belanghebbenden die het niet eens zijn met het besluit, kunnen beroep indienen. Dit geldt alleen voor belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebben ingediend.

Naar boven