Provincie Gelderland - Wet Geluidhinder/Algemene wet bestuursrecht – Voornemen besluit hogere waarden - Aanleg nieuwe weg / aansluiting A28 Wezep

Ontwerpbesluit hogere waarden

Wet geluidhinder/Algemene wet bestuursrecht

Aanleg nieuwe weg / aansluiting A28 Wezep

Namens Gedeputeerde Staten van provincie Gelderland maakt Omgevingsdienst Regio Nijmegen (ODRN), overeenkomstig artikel 110a van de Wet geluidhinder, bekend dat met ingang van woensdag 4 juli 2018 voor acht woningen in de gemeente Oldebroek een ontwerpbesluit hogere waarden en de daarbij behorende stukken gedurende 6 weken ter inzage ligt. Dit ontwerpbesluit herziet het eerder op 5 december 2017 gepubliceerde ontwerpbesluit hogere waarden.

Een besluit hogere waarden is nodig omdat de woningen een hogere geluidsbelasting dan de ten hoogst toelaatbare geluidsbelasting van 48 dB zullen ondervinden ten gevolge van de aanleg van een nieuwe weggedeelte, dat in beheer komt van provincie Gelderland. Deze weg is noodzakelijk omdat de gemeente Oldebroek voornemens is een nieuwe aansluiting voor Wezep op de A28 te realiseren.

Inzagetermijn

Het nieuwe ontwerpbesluit voor de hogere waarden met de daarop betrekking hebbende stukken ligt met ingang van woensdag 4 juli 2018 gedurende zes weken (tot en met dinsdag 14 augustus 2018) ter inzage in het gemeentehuis te Oldebroek. Het nieuwe ontwerpbesluit voor de hogere waarden met bijbehorende bijlagen kunt u ook digitaal verkrijgen via:

• https://www.gelderland.nl/Bekendmakingen, onder “Overzicht van de bekendmakingen van de provincie Gelderland” zoeken met kenmerk W.Z17.105799.05;

Via website: https://www.oldebroek.nl/, onder “Bestemmingeplannen in procedure”, en vervolgens klikt u op “Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, Aansluiting A28”,

Zienswijzen

Gedurende de periode van de terinzagelegging kan iedere belanghebbende in de zin van de Algemene wet bestuursrecht tegen het herziene ontwerpbesluit hogere waarden schriftelijk een zienswijze naar voren brengen bij de ODRN. Het postadres is Postbus 1603, 6501 BP Nijmegen. Wilt u bij correspondentie over de procedure altijd het zaaknummer W.Z17.105799.05 vermelden?

Ook bestaat de mogelijkheid om gedurende de ter inzage termijn zijn of haar zienswijze mondeling naar voren te brengen. U kunt hiervoor contact opnemen met mevrouw M.C. Zweerman of mevrouw I. van den Bergh van de ODRN, onder telefoonnummer 024 751 7700.

Wilt u meer weten?

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met mevrouw M.C. Zweerman of mevrouw I. van den Bergh van de ODRN, onder telefoonnummer 024 751 7700, afdeling Juridisch Advies ODRN.

Nijmegen, 29 juni 2018 – W.Z17.105799.05

Naar boven