Concept Actieplan Omgevingslawaai

Gedeputeerde Staten van Utrecht maken bekend dat zij het Concept Actieplan Omgevingslawaai 2018-2023 provincie Utrecht hebben vastgesteld.

Dit concept Actieplan is opgesteld naar aanleiding van de geluidbelastingkaarten en komt voort uit de EU-richtlijn Omgevingslawaai. In het actieplan wordt beschreven wat de afgelopen jaren is gedaan aan de geluidbelasting ten gevolge van onze provinciale wegen, hoe de situatie op dit moment is en wat de plannen zijn voor de komende jaren.

Mogelijkheid van inzien

Het concept Actieplan Omgevingslawaai ligt van 4 juli tot 30 augustus 2018  ter inzage. U kunt de stukken op afspraak inzien in het Provinciehuis maar het is ook als externe bijlage bij deze bekendmaking bijgevoegd. Het concept Actieplan Omgevingslawaai is ook naar alle gemeenten in de provincie Utrecht gestuurd, waar het kan worden ingezien.

Zienswijzen

Eenieder kan tijdens de inzagetermijn zienswijzen over het ontwerpbesluit indienen. Zienswijzen zullen worden betrokken bij de vaststelling van het definitieve Actieplan Omgevingslawaai 2018-2023 door Gedeputeerde Staten van Utrecht.

U kunt het Concept Actieplan ook raadplegen via internet: https://www.provincie-utrecht.nl/loket/terinzagelegging/

U kunt via de website van provincie Utrecht digitaal een zienswijze indienen. Het formulier vindt uonder https://www.provincie-utrecht.nl/loket/digitale-formulieren

Wilt u schriftelijk een zienswijze indienen, stuurt u deze dan, onder vermelding van ‘zienswijze Concept Actieplan Omgevingslawaai’, aan:

Provincie Utrecht

Domein Fysieke Leefomgeving / team BMI

T.a.v. Mw. B. Valentijn

Postbus 80300

3508 TH Utrecht

 

Naar boven