Regeling tot wijziging van artikel 3.5.3 van de Collectieve Arbeidsvoorwaardenregeling Provincies 2018, provincie Gelderland

Bekendmaking van het besluit van 5 juni 2018 – zaaknummer 2018-007596 tot wijziging van een regeling

 

GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

 

Gelet op artikel 125, lid 2 van de Ambtenarenwet;

 

Overwegende dat de vakorganisaties in het Georganiseerd Overleg op 30 april 2018 hebben ingestemd met de wijziging zoals opgenomen in deze regeling.

 

BESLUITEN

 

Vast te stellen de volgende regeling

 

Regeling tot wijziging van artikel 3.5.3 van de Collectieve Arbeidsvoorwaardenregeling Provincies 2018

Artikel I  

Onder vernummering van de tekst van artikel 3.5.3 van de Collectieve Arbeidsvoorwaardenregeling Provincies 2018 tot het eerste lid wordt een tweede lid toegevoegd dat luidt als volgt:

  • 2.

    De in het eerste lid onder g aangewezen doelen zijn: Eén keer per drie jaar worden de kosten van een fiets voor woon-werkverkeer aan de ambtenaar vergoed tot een maximum van € 1.000,-- inclusief accessoires voor een periode van 3 jaar. Een bedrag van maximaal € 82,- voor fietsaccessoires kan na drie jaar jaarlijks apart gedeclareerd worden mits deze kosten verband houden met de aangeschafte fiets. De verzekering van de fiets wordt daarnaast voor een periode van drie jaar volledig vergoed.

Artikel II  

Deze regeling treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van het Provinciaal Blad waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 januari 2018.

Gedeputeerde Staten voornoemd

Gepubliceerd te Arnhem

Namens Gedeputeerde Staten van Gelderland

T. Hoogakker

Naar boven