Wijziging Regeling uitvoering van LEADER-projecten Oost-Groningen

Gedeputeerde Staten van Groningen maken bekend dat zij op 10 april 2018, nr. A.9, afdeling LGW, dossiernummer K9382, hebben besloten tot:

 

wijziging van de Regeling uitvoering van LEADER-projecten Oost-Groningen

 

Het besluit luidt als volgt:

 

Gedeputeerde Staten der provincie Groningen

 

Gelet op artikel 1.3 en hoofdstuk 2, paragraaf 5 van de Regeling subsidies Plattelandsontwikkelingsprogramma 2014-2020 (POP3);

 

Overwegende dat

  • -

    het voor het behoud van de biodiversiteit in de provincie Groningen van belang is om uitwisseling tussen populaties in natuurgebieden te verbeteren;

  • -

    wij inzetten op optimalisatie van verbindingen, zijnde ontsnipperingsmaatregelen, tussen natuurgebieden;

  • -

    de verbindingen bijdragen aan het in stand houden van gezonde populaties en veilige migratieroutes;

  • -

    deze verbindingen een gunstiger staat van instandhouding leveren aan populaties en daardoor een forse impuls van de biodiversiteit opleveren.

 

Voorts overwegende dat:

  • -

    in het POP3 Openstellingsbesluit niet-productieve investeringen water 2017, provincie Groningen, zoals vastgesteld op 3 oktober 2017 een onjuiste verwijzing is opgenomen die hersteld dient te worden;

  • -

    in de Regeling uitvoering LEADER-projecten Oost-Groningen, zoals vastgesteld op 26 april 2016, een aanvulling dient te worden opgenomen.

 

Besluiten vast te stellen hetgeen volgt:

 

In de Regeling uitvoering van LEADER-projecten Oost-Groningen zoals vastgesteld op 26 april 2016 en gewijzigd op 9 maart 2017, wordt aan artikel 4, onder vervanging van de punt door een puntkomma aan het eind van onderdeel m, een onderdeel toegevoegd luidende: n. tweedehands Installaties en goederen, indien noodzakelijk voor het project en de kosten aantoonbaar de marktwaarde niet overstijgen.

 

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na bekendmaking in het Provinciaal Blad en werkt terug tot 13 mei 2016.

 

Groningen, 10 april 2018.

Gedeputeerde Staten voornoemd:

F.J. Paas, voorzitter.

H.J. Bolding, secretaris.

Naar boven