Provincie Gelderland – Ontwerpbeschikking RWZI te Tiel – OLO3082731

Ontwerpbeschikking Omgevingsvergunning

Gedeputeerde Staten van Gelderland delen mee dat zij voornemens zijn te besluiten een omgevingsvergunning in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht te verlenen aan RWZI te Tiel. Het ontwerpbesluit is gedateerd 5 april 2018 en op dezelfde dag verzonden. Zaaknummer ODR is 0214 88655. De omgevingsvergunning wordt in ontwerp verleend voor:

- het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1, sub a Wabo);

- het gebruik van grond of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan (artikel 2.1, lid 1, sub c Wabo);

- het veranderen van een milieu-inrichting (artikel 2.1, lid 1, sub e, 2°, Wabo);

Mogelijkheid van zienswijze

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen gedurende een termijn van zes weken ter inzage:

- Bij de gemeente Tiel tijdens de gebruikelijke openingstijden.

• Bij de provincie Gelderland; om het besluit bij de provincie in te zien kunt u een afspraak maken met het provincieloket via het digitaal vragenformulier op de website van de provincie of er kan gebeld worden met telefoonnummer 026-3599999.

• De eerste dag van de ter inzage legging is de dag van publicatie.

Zienswijzen

Gedurende de periode dat het ontwerpbesluit ter inzage ligt kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren brengen. Ingediende zienswijzen worden met het uiteindelijke besluit en de bijbehorende stukken ter inzage gelegd.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de Provincie Gelderland, onder vermelding van het OLO nummer 3082731, dat op de eerste bladzijde van het ontwerpbesluit staat vermeld. Voor een mondelinge zienswijze of toelichting over het ontwerpbesluit kan contact worden opgenomen met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen, telefoonnummer (024) 751 77 00.

Beroep tegen het uiteindelijke besluit kan alleen worden ingediend, als er een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbend is bij het uiteindelijke besluit.

Wilt u meer weten?

Bel Omgevingsdienst Rivierenland, de heer W. Merx telefoonnummer 0344 579314.

Tiel, 5 april 2018 zaaknummer 0214 88655

Omgevingsdienst Rivierenland,

namens Gedeputeerde Staten van Gelderland

Naar boven