Beschikking goedkeuring nazorgplan stortplaats Crayestein-West, Dordrecht

onderwerp

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland hebben in het kader van de Wet milieubeheer (Wm) op 23 januari 2018 ter goedkeuring een nazorgplan ontvangen van HVC voor de stortplaats Crayestein-West in Dordrecht.

Op 29 maart 2018 hebben Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, op grond van artikel 8:49, derde lid van de Wm, het nazorgplan van stortplaats Crayestein-West gedeeltelijk goedgekeurd.

toelichting

Het nazorgplan dient met name als basisdocument ten behoeve van de uitvoering van de nazorg. Er wordt daarmee inzicht verschaft in de maatregelen die nodig zijn om te waarborgen dat de gesloten stortplaats geen nadelige effecten voor het milieu veroorzaakt, dan wel, voor zover dat redelijkerwijs niet kan worden gevergd, de grootst mogelijke bescherming wordt geboden tegen die nadelige gevolgen.

inzage

U kunt de beschikking en de overige van belang zijnde stukken van 6 april 2018 tot en

met 18 mei 2018 inzien op werkdagen tijdens kantoortijden bij:

  • Het Loket van de provincie Zuid-Holland, Zuid-Hollandplein 1 te Den Haag;

  • Stadskantoor Dordrecht, Spuiboulevard 300;

bezwaar

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de publicatie van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen. Nu het besluit op 6 april maart is gepubliceerd kan het bezwaarschrift tot en met 18 mei 2018 worden ingediend. Dit bezwaarschrift moet onder vermelding van PZH-'Awb-bezwaar' in de linkerbovenhoek van de envelop worden gericht aan:

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, t.a.v. het Awb-secretariaat, Postbus 90602, 2509 LP Den Haag.

Het besluit treedt in werking na afloop van de bezwarentermijn van zes weken. Indien gedurende de bezwarentermijn een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Belanghebbenden kunnen, indien zij tegen het besluit bezwaar hebben gemaakt, dit verzoek indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, onder vermelding van PZH-2013-416967675.

Voor het verzoek is griffierecht verschuldigd.

inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de afdeling Ruimte, Wonen en Bodem,

de heer E. Foppen, tel. (070) 441 64 85.

Deze kennisgeving staat ook op www.zuid-holland.nl

Naar boven