Melding Besluit Uniforme Saneringen - Simon van Capelweg 4A te Noorden

De Omgevingsdienst West-Holland heeft een melding ontvangen ingevolge artikel 39b (BUS melding) van de Wet bodembescherming (Wbb), ingediend door BK Ingenieurs. Het betreft een melding inzake categorie immobiel melding van het Besluit Uniforme Saneringen (BUS) voor de locatie Simon van Capelweg 4A te Noorden, kadastraal bekend als gemeente Nieuwkoop, sectie C, nummer 1687. De locatie is geregistreerd onder de locatiecode AA056903592.

Procedure

Deze kennisgeving staat los van de controle of de melding in overeenstemming is met artikel 39b van de Wbb. De Omgevingsdienst deelt de saneerder binnen circa vier weken na ontvangst van de melding schriftelijk mee of de melding in overeenstemming is met artikel 39b Wbb. Deze mededeling is geen beschikking in de zin van art. 1:3 van de Algemene wet bestuursrecht. Inspraak, ter visielegging, zienswijze, bezwaar en beroep is dan ook niet van toepassing op de mededeling. Indien de melding in overeenstemming is met artikel 39b Wbb kan de saneerder vanaf vijf weken na de datum ontvangst melding, starten met de sanering.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de heer J. Kromhout via 071-4083392 of J.Kromhout@odwh.nl. Vermeld hierbij het zaaknummer: 2018048721.

 

Naar boven