Besluit van Gedeputeerde Staten van Utrecht van 19 december 2017, nummer 81C41508, tot wijziging van verordening georganiseerd overleg

Gedeputeerde Staten van Utrecht;

 

Gelet op 125, tweede lid, en 134, tweede lid, van de Ambtenarenwet;

Besluiten:

Artikel I

Artikel 1 komt te luiden:

Artikel 1

In deze verordening wordt verstaan onder:

Artikel II

Artikel 7 komt te luiden:

Artikel 7

  • 1.

    De commissie alsmede de vertegenwoordiging van de organisaties is bevoegd aangaande de in artikel 12.2.1, eerste lid van de Collectieve Arbeidsvoorwaardenregeling Provincies bedoelde onderwerpen voorstellen te doen aan gedeputeerde staten.

  • 2.

    Heeft een voorstel betrekking op onderwerpen behorende tot de bevoegdheid van gedeputeerde staten dan nemen deze daaromtrent een beslissing. Behoort het voorstel tot de bevoegdheid van provinciale staten dan brengen gedeputeerde staten het voorstel, voorzien van hun advies, in elk geval ter kennis van provinciale staten indien uit het voortel de eenstemmige wens der vertegenwoordiging van de organisaties daartoe blijkt.

  • 3.

    De besluiten welke naar aanleiding van voorstellen van de commissie worden genomen, worden aan de vertegenwoordiging van de organisaties en aan de hoofdbesturen van de vertegenwoordigde organisatie medegedeeld.

Artikel III

Dit besluit treedt in werking na publicatie in het Provinciaal Blad op 1 januari 2018.

 

Aldus vastgesteld in de vergadering van Gedeputeerde Staten Utrecht van 19 december 2017,

Voorzitter,

Secretaris,

Naar boven